تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در صنعتی‌سازی ساختمان پیشگام هستند

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: نیرو‌های مسلح در حوزه صنعتی‌سازی ساخت و ساز ساختمان پیشگام خواهند بود و تلاش می‌کنیم تا در مدت قابل قبولی واحد‌های متعهد شده را بسازیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم افتتاح و تحویل‌دهی واحد‌های مسکونی ساخته شده نیرو‌های مسلح اظهار داشت: امروز به‌حمدالله بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی ساخته شده تحویل همکاران و همرزمان عزیزمان در نیرو‌های مسلح می‌شود که این بخشی از نهضت ساخت مسکن در نیرو‌های مسلح است که با سرعت خوبی در حال پیشرفت است.

 

سردار باقری افزود: امیدواریم مسئله مسکن که یکی از موضوعات اصلی زندگی هر خانواده از جمله همرزمان ما در نیرو‌های مسلح است با این روند مطلوبی که آغاز شده است به خوبی پیش برود و به ثمر بنشیند تا در سایه آرامش، ماموریت‌ها و مسئولیت‌ها به نحو مطلوبی انجام شود.

 

وی گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که میان نیرو‌های مسلح و دولت محترم امضا شده است، تعداد ۵۰۰ هزار واحد مسکونی از مجموعه طرح ملی مسکن جهت ارائه مسکن شخصی کارکنان نیرو‌های مسلح تدبیر شده که برای رسیدن به این عدد بزرگ در طول مدتی که تعهد شده است. طبیعتا باید روند کار با صنعتی‌سازی ساختمان پیش می‌رفت و به‌حمدلله وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران در این رابطه پیشگام شد و ساخت یک پروژه مسکن صنعتی را آغاز کرده و به سرعت خاتمه داد و بعد دو شرکت داخلی وارد کار شدن و سه مجموعه مسکونی نیز به طور همزمان با سرعت بالایی ساخته شدند.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: پروژه‌ای که امروز در شهر تهران مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، مجموعه هشت طبقه‌ای است که در مدت ۱۳۰ روز به مرحله بهره‌برداری رسیده است و از جهات مختلف به ویژه هزینه و استحکام در برابر زلزله قابل توجه است و این پروژه نمونه‌ای شد برای اینکه بتوانیم آن را با سرعت بالا در سراسر کشور توسعه دهیم.

 

سرلشکر باقری گفت: نیرو‌های مسلح در حوزه صنعتی‌سازی ساخت و ساز ساختمان پیشگام خواهند بود و تلاش می‌کنیم تا در مدت قابل قبولی واحد‌های متعهد شده را بسازیم. در حال حاضر حدود ۱۹۹ هزار واحد مسکونی برای کارکنان نیرو‌های مسلح در مراحل مختلف، آغاز ساخت، تا بهره برداری است و امروز نیز مراسم کلنگ‌زنی ۳۱ هزار واحد مسکونی نیز انجام می‌شود.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه امروز ۱۳ هزار واحد تحویل کارکنان نیرو‌های مسلح می‌شود، گفت: این گام نخست ما دراین عرصه محسوب می‌شود و همچنین مسکن سازمانی نیز برای همرزمان ما در نقاط مرزی در حال ساخت است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار